РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (23)Журнали та продовжувані видання (2)Наукова періодика України (43)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Корзун В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Щелкунов Л. Ф. Пища и экология. — О.: Optimum, 2000
2.

Корзун В. Н. Ионизирущая радиация и питание детей. — К.: Чорнобильінтерінформ, 1997
3.

Пересічний М. І. Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика. — К.: КНТЕУ, 2003
4.
Гігієна громадського харчування : Опор. конспект лекцій. — К., 2003
5.

Тананакіна Н. В. Застосування органічної форми йоду (Барба-йод) для лікування та профілактики дифузного ендемічного зоба в регіоні з легким дефіцитом йоду. — 2007 // Ендокринологія.
6.

Корзун В. Н. Проблеми і перспективи профілактики йододефіцитних захворювань у населення України. — 2006 // Ендокринологія.
7.

Корзун В.  Препараты из морских водорослей для профилактики и лечения патологии щитовидной железы. — 2002 // Ліки України.
8.

Малышев С. В. Сравнительное молекулярно-генетическое картирование генома ржи (Secale cereale L.) и других злаков. — 2003 // Цитология и генетика.
9.

Тананакіна Н. В. Взаємозв'язок між вмістом йоду в грудному молоці і йодною профілактикою жінок південно-східного регіону України. — 2010 // Ендокринологія.
10.

Крижова Ю. П. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус. — 2010 // Харч. пром-сть.
11.

Корзун В.  Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. — 2012 // Товари і ринки.
12.

Корзун В. Н. Новий метод подолання йододефіциту та йододефіцитних захворювань // Пробл. радіац. медицини та радіобіології : зб. наук. пр. - 2011. - Вип. 16.
13.

Корзун В. Н. Шляхи мінімізації впливу радіаційних та ендемічних чинників на стан здоров'я населення // Довкілля та здоров'я. - 2006. - № 1.
14.

Корзун В. М. Правові та організаційні засади створення і використання інтегрованого банку даних ОВС України : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.07. — К., 2013
15.

Корзун В. Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
16.

Юрчак В. Г. Дослідження радіозахисних та сорбційних властивостей макаронних виробів з пектиновмісними добавками // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 3.
17.
Гигиеническая оценка витаминно-минерального комплекса vitacor junior // Довкілля та здоров'я. - 2014. - № 3.
18.

Гасанова А. Фортифікація пастильних виробів йодом // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
19.
Харчові добавки: віддалена загроза // Довкілля та здоров'я. - 2013. - № 1.
20.

Гаркуша С. Л. Досвід роботи кабінету корекції ліпідного спектра крові та лікування різних форм ожиріння у профілактиці виникнення захворювань системи кровообігу // Довкілля та здоров'я. - 2015. - № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського